Tuesday, February 16, 2010

If you lift me up.

Mathias Bergh fångar alltid min blick när han dyker upp härodär! Talk about FACE! Som en skulptur typ. Och Francisco Lachowski..vet ni ju redan vad jag tycker om hihi :)

Jag hade behövt lite storstads hets nu känner jag. Känner att denna veckan går långsamt, och jag vet att det bara är måndag :P Men denna dagen har varit suddig, dock har jag läst massa Elle och det var välbehövt! Mycket intressanta intervjuer och reportage må jag säga. Det blir fortsättning följer på det imorgon for sure.


Sitter på min säng och lyssnar Hope for Haiti. Hur fina låtar som helst, men man blir ju inte direkt glad av att lyssna liksom? Det är såklart meningen att man skall aktivera sig allt man kan, men den är ju forever sorgligt kopplad liksom.

Imorgon blir det stadig frukost (mammas drickyogurt räddade mig idag kom jag precis på!) och coachning, sen sista häng med Uncle innan han far tillbaka till två underbara platser, London sen USA. Mmmh.

Ååh jag är alltid så osugen på att sova?? Har världens kurr i magen, eller någon sorts stress. En "flyg fula fluga flyg, och den fula flugan flög" på det tack! Fast så går den väll inte..hmm.

Jackie

No comments: