Friday, February 19, 2010

Take it baby. Love it love it.


Vad sägs om mina bruna fina skrynkliga(?) händer hahaha. Nagellacket uppskattar jag dock!


Ah men hur exciting blir inte nästa vecka?
Nu fanken blir det full fart och ge allt, så får man allt tillbaka i tusen sen :) Tar en liten update på det hela måndag kväll, så jag inte tar ut något i förväg hihi.


HUR söt är inte Kelly Osbournes hund? I die, vill ha en helt bunt att gosa med! Betsey Johnson måste vara en mycket spännande person att jobba för! Full fart pang på, och visningarna är ju galet roliga. Vet inte vad jag tycker om kläderna dock men hey..


Det är väder som en galning ute, men ändå tänker jag bege mig till Johanna på bonum! Det är fredag och jag är sugen pååå.. inget? Kände jag nu. Hmm, skum känsla hahah. Men har ätit mig mätt på ny musik idag, AH bästa som finns! Hype hype hype.

London Fashion week sätter igång måndag kan jag tänka mig det är. Och den senaste tiden har jag blivit lite extra kär i London, igen. Mysig atmosfär, stiliga gossar som pratar så.himla.gulligt! Och musikeeeen!! Här kommer lite coola katter som skall vara med på visningarna!

Listen to: Justin Bieber - Pick me (han är verkligen så himla duktig), Pixie Lott - Gravity, Dizzee Rascal - Dance with me, Rihanna - Rude Boy.

Nu blire bonum. Imorgon fixar Johanna naglar på mig, iiih! Duktig är hon!

Jackie

No comments: