Tuesday, August 17, 2010


"Trying to be my best,
when I fall it's a mess,
pick myself up again, I'm still good.."


Vet ni vem som är jäkligt cool? Chelsea Staub! Verkligen verkligen. Har inget att göra med att hon softar med JB i JONAS men allmänt liksom! Älskar hennes twitter med bra låttips, awesome pics och inspirerande liv typ :P Go team!

Nu när jag slutar tidigt på jobbet längtar jag lite efter tv tid i soffan haha.. Kollar faktiskt inte så mycket på TV utan allt sker ju på datorn, fast just nu nu är det himla härligt att däcka i soffan och sedan gå och lägga sig i skaplig tid! Har precis kollat War of the Buttons, från 1994, på VHS hahaha. Älskar den filmen, så mysig och engelsk! Det var verkligen längesen man såg den..

Nu är jag lite hungrig. Fixar mat och kollar Stockholm Fashion Week på Star! Himla kul att höra alla designers prata världens dialekt-engelska hahaha! GO SWEDEN! Tycker inte det är något fuzz om modeveckorna längre? Inte lika mycket bloggande eller bilder här o där. Trist. Dags att leka att man är någon och åka dit kanske? :P Såg precis Sofi Fahrman intervjuas, och sedan Brian Boy!? Haha, festlig blandning. Undra vilka som springer runt på stan där uppe nu egentligen!

Jackie

No comments: