Monday, November 23, 2009

Noooooooo!

I die. freeeakin DIE! HUR dum är jag?! I WONDER!! aaaaah onödiiiigt. Ok, huuh andas, imorse när jag gick upp ställde jag min kära fina underbara macbook pro på min stora kudde. Med tankarna på helt andra platser, hörde jag långsamt bakom mig hur något gled iväg. OCH NÄR JAG VÄNDER MIG OM MOT SÄNGEN så ligger INTE min dator där jag lämnade den.......................

.....ÅH!!!!!! Det var som en film. Allt bara froze!! Jag slängde mig (ne, i den mån jag kunde) och stirrade på min stackars stackars dator som hade blivit helt tyst.

I ALLA FALL, för att inte dra ut på lidandet och sammanfatta, så är den på lagnining (HEJA MIN KÄRA FAR) och är back in my hands på onsdag. om jag förtjänar den längre :'(. Alla mina fina sparade bilder och låtar will be goooone. Inga bilder vi har tagit själva, gott folk, så det är skönt! Men min fina JB mapp, och min Fashion mapp and so on. Ååååh massa låtar och Hannah Montana the moviie! :O (hihihi) och Glee och Vampire diaries! JONAS! åh herre gud nu svimmar jag nästan. på riktigt.

Ska samla mig och sen skriva om något lite mer positivt.
Jackie

No comments: