Sunday, November 29, 2009

Yeah, you would!

Jag är obsessed. Asså, ni vet inte.. om någon börjar prata och jag inte tänkt på det innan så blir jag helt!! JULMUST! Herrenåågon. Drack upp en hel stor flaska själv hos JB i förrgår, ej ok i know, men satan i gatan vad det är gott! Glögg är lite under på listan, smaskens :D

Jag och Eve skippade fotograferingen och kollade Ensam hemma som gick på 3an!! Jag planerade ju att den skulle komma lite närmare jul men hey, då blir det till att leta upp andra mysiga julfilmer istället!
Jag har även lekt med min cam och undrar fortfarande vart iPhoto tagit vägen? Det finns inte på datooorn!! Men det står att det ska finnas :/ skumt. Oh well.. Ska fixa något att dricka nu tänkte jag, oboy? Och krypa ner! Får se om jag ens kollar på filmen (snyggfilmen Troja går på 3an!), den är så solig kände jag nu hahah.. jag är mer sugen på, twilight? O:) (NEW MOON) elleeer ska jag måla klart? Kolla the city osv och försöka sova? Hmm.. Taylor Lautner skall vara med i Saturday Night Live deeen 12 december? Tror jag det var! Festligt va hahah. Undra vad han kommer göra för skoj.

Imorgon ska jag faktiskt upp tidigt, haaaha. Det kommer nog gå! Ännu värre är att jag ska lyssna på någon himla grej i nästan 2 timmar! Jag klarar inte sånt? Somnar bara ju!! Det blir en spännande vecka indeed. Cross our fingers att..folk är på plats, och att jag får/kan gå ut på onsdag! ONSDAG i våra hjärtan haha.


Tänkte ansöka som tomtenisse? ..that's just me.


Jackie

2 comments:

evooo said...

hahahahaahhahaa jag dog just, ärligt. snyggaste bilden ever!

Ida C Gustafsson said...

hahahahaha jag håller fet mycket med E. faan vad het bild J!