Saturday, July 25, 2009

Give me that summer in New York.

Here I am again! Sämst på att uppdatera för det första.. har verkligen inte suttit vid datorn sen jag kom hem typ. Kan vara för att vi bara har ett mobilt bredband hemma, och noll koll på datorerna. Hmm.. har lekt lite nerd idag så nu finns det iaf högtalare där nere!
Ligger i soffan hos V och ska sova alldeles snart. Gash hatar att ligga efter i bloggen för då kommer jag inte på något att skriva om.. Iaf så har vi ätit BK idag och kollat en konstig film och sjungt gamla visor! Det va mysigt for sure. Victoria är en riktig mes som säger att jag bara kollar på konstiga filmer som jag sett fleeera gånger om, någon mer som tycker att Gangs of New York är en scary movie? hahaha..

Imorgon blir en annan..vad man nu säger. Tanken är väll att vi ska inviga första helgen back i göteborg :P Flickorna har förberett idag, så vi kan ju faktiskt stanna inne om vi så vill det och klara oss utmärkt ändå! Men ah, imorgon blir det kul. Med mina noll kronor, och for real this time, NOLL kronor. Let's get creative! Kanske gör premiär för min omgjorda Obama tshirt! Time will tell.. Obama!!
Iaf vet jag att jag intee får gå in i en all black fas helt o hållet igen nu. Sure svart är THE basfärg att ha på sig, men faktiskt, när det regnar som det gör här hit o dit och solen gömmer sig all year round sååå måste man faktiskt adda färg i sin vardag så gott man kan! me likes it though! v
Måste ha ett "hösten to come" inlägg känner jag, så att jaaag kan ha koll på vad planen är. Lol.
Asså. Need I say anything.

När kommer the next sweet episode of JONAS? Ha? HA! Det är verkligen försenat nu. not ok. Faktiskt!

Jag är sugen på chockladglass med snickers non stop nu, fanken Dubai!! och pommes. Uncharming. Meen hey, det e så jag rullar (fram, snart..bokstavligen) Urk. I realy wish eeeveryone (speciellt V, nu) had a piano at home!!

Jackie

1 comment:

Nathalie said...

nähä!!!! gud vad roligt J!! men ungefär, vad är det du ska göra? är du bra på att typ rita kläder osv.? designa? tror du att du ska hoppa på linjen?

jag vet inte vad jag ska göra alls! men älskar mode så hade varit skoj att göra något med den inriktningen. ärlig talat vet jag inte om jga pallar att läsa i Sverige, älskar usa och drömmen hade varit cali när jag är klar här! har ca 8 månader kvar i usa hemma i april/maj 2010. gosh! tiden springer!