Monday, October 12, 2009

Another monday in the making.

Bråttom som vanligt. Gotta work on that one!
Varenda gång man vaknar hos V är man lite sick. Nuu kan det vara lite så för att jag somnade kl...sent.

ELLER för att jag och evelina kollade stördaste skräckfilmen inatt! MARTIN, all your fault :) faktiskt. Det var en fransk film som hette Martyrs. SÅ googla den för jag ska verkligen inte lägga upp trailern här uuuhno. Sen började vi kolla på Orphan men somnade typ såå det får bli, another day! Skräckfilmer är goodstuff ändå, ska ni veta! Lite knas men..så brukar det vara.

Alldeles nuu sitter jag o kollar på lite JONAS som jag nu har på DATORN woopwoop!! Eftersom att vi inte har något internet hemma för tillfället s
å har jag stacked up av avsnitt som jag kan kolla på wheeeenever iaf :D moffhaha. Måste göra mig iordning dock, för kl 15 ska jag vara i lerum på ett mööte woop! Och innan det ska me and nani in till stan. Om vi hinner? Jag skulle väcka henne om hon inte var vaken innan tolv, oops it's 12.05!
fashiontoast.com

Ska leta upp en ny tidning sen med! Ååh, Interview perhaps? Kommer nog behöva sätta mig ner på pressbyrån nästa gång, för jag brukar få lite av the look när jag går runt där inne i en halvtimme med 4 olika tidningar i händerna som jag ska välja mellan. I framtiden ska jag gå in och bara köpa alla jag ser på en gång!

See you lateeer,
Jackie

1 comment:

Nathalie said...

nej det gör jag inte? vem är det??!!

=)