Sunday, October 18, 2009

ooooh, beepbeep.


OK, this is so cool. Vi har 2 tvillingar hos oss just nu. Dom är små blåögda pojkar och heter Lee och Tristan!! TRISTAN är det coolaste namnet som finns. Och hur gulligt är det inte med Lee!? Heja heja! :)

Igår vareee bloggawards, någon som bryr sig? Någon som kollade? :P Ialla fall så hittade jag lite looks som jag tyckte om på olika bloggar idag. Elin Kling till exempel! Himla festliga legins I must say.

Sen några höst/vinterskor jag skulle vilja tralla runt i är dessa skor från topshop, meen det kommer ju inte hända. Anywho, dom är från emsedge (ny adress mmhm) och det är Elin Klings assistent. som jag nog babblat om förut. Hon är 89a? Det syns faktiskt intee. Hurtigt av henne!


En annan blog jag börjat spana på är stockholmstreetstyle.se, det kanske jag skrev häromdagen? Ialla fall så är det intee bara bilder från sthlm hehe. En modell jag inte alltid tyckt om är Freja Beha Erichsen, meen vissa bilder ändrar ens åsikter ganska fort! Fast jag har sett henne i fler kampanjer, intervjuer och visningar nu så hon är rätt ball!

Ibland dyker ingen mindre än Olivia Palermo upp på the sartorialist. Hon klär sig väldigt snyggt faktiskt och blir himla fin på bild! Man undrar hur hennes liv ser ut for real, åka o fråga perhaps?

Åh, nu vill jag shoppa..
Jackie

1 comment:

NATHALIE said...

den är ganska så cool haha. hur går det på jobbet nu då? ja, mycket plugg, men skoj. hade mitt stora prov + redovisning och fick 96% på provet :D IHH! ha! btw tänkte på en sak, dansar du fortfarande??!!