Thursday, October 15, 2009

Oh no, I do not hook up!

MOVIES! Need I say more? JA! Penn Badgley!
CUTE for sure, bruna ögon brunt hår.
DÄR är det ett big Need I Say More? mohahah.. we love.



Plus att Amber Heard är ball tycker jaag, och jag har fastnat för Nip/Tuck varje kväll nu (egentligen ända sen Dubai) såå det är all in one här ju! Me wanna se me wanna se!
*
Nu har vi internet igen woop woop! Som det ser ut nuu är det ett mobilt, men man ska tydligen kunna koppla ihop flera datorer hemma, såå det kan vara att vi väntar på ett till paket eller så är vi inte så datasmarta som vi troooodde :D Anyhow så är jag nöjd för tillfället. Har massor att ta igen men glömmer ju allt lika fort så jag skippar de senaste dagarna chokee :D Har typ bara varit på möteen och lekt lite i stan ändå hihi.

IDAG G, vet inte om du har det meeen nu har jag New Moon soundtracket på datorn iaf mmhm, och har redan fastnat för några låtar! LÄNGTAR tills jag har en FILM att koppla dom till ååh snart snart!! Ialla fall.. känner att tröttheten tar över (och multi huvudvärken jag haft hela dagen) såå ska köra lite punktform det sista här:

För er som uppskattar det lika mycket som jaag.. Top 10 new faces på 2010 visningarnaa högerklickar ni fram här!

På första plats hittar nii:

Nu har jag alla JONAS avsnitt på datorn! Förutom Groovy Movies. Jag kanske skrev det häromdagen? Men nu har jag ordning på dom med hihi.. och som jag skrev till evelina igår så blire svårt att somna nuu för jag är ju lite av en.. fantast.. MEN seriöst, ser ni hur heaven NJ är?! Om inte..så bra, mer till mig mahah.

Vad mer? Jag ska flyga luftballong på fredag! Om vädret tillåter.. men kan ju ta det lite senare, ska säga det till dom här hemma med haha. It's for work soo chill ok! JAG ÄR SÅ TRÖTT. Dygnet runt! Kan vara det att jag sover sämst på planeten, och att jag har satt igång med jobb igen så min hjärna är mer förvirrad än ever :P Men men hade nog kunnat vara värre! JAG VILL BARA IVÄG TILL PARIS NUU! och höra det festliga Evelina ska berätta imon woopwoop! Evediddy heter hon förresten nu förtiden, cred mig.

Jag köpte en sveensk tidning häromdagen! ....vad den nu hette. Men den va stilig iaf och har massa good stuff inuti! Har faktiskt lugnat mig lite på tidnings fronten nu! Tror jag? 2st på en period av vad mitt minne räcker till.. vilket inte är så länge iofs. Hmm, oh well! NU måste jag sova! Ska ta det halv lugnt imorgon faktiskt, har äntligen städat huset! Nedervåningen iaf phew. OCH tvättat!! Someone stop me now!



Jackie

1 comment:

Ida C Gustafsson said...

faaaaaaaan vad bra filmen verkar dååå :D