Sunday, October 18, 2009

Samba all night, will you marry me?

ojoj måste sova nuuu. himla sköönt att det är söndag imon så ingen stress på den fronten, men har somnat på flera ställen i huset sen jag kom hem typ hahaha.. Åh. förresten. Jag orkar inte med ny vecka. Ska opereras på tisdag, men det är en annan historia.

Bröllopet i Världskultur va riktigt kul! HIMLA roligt att se Simonie och leka med henne och hennes friends! Det där med att det var 6 årsen vi sågs känns ju ganskaa overkligt när vi träffas och flummar exakt lika mycket som alltid och skrattar som om att vi sov hos varandra senast igår :) Kvällen avslutades med massaa dans, till ganska spännande musik haha. Såå nu har jag sprungit runt barfota där inne! Lite udda ändå? Massa film kommer sen!

Nu har jag börjat vänja mig lite vid facetatoos, faktiskt. Simpans loverboy har tatueringar ändå upp i nacken och jag spanade in dom lite då o då. Notera, tatueringarna INTE honom, dom är såå söta ihop såå :D Men ah, min kille in the future får jätte gärna ha hur många tatureingar han vill. Sen brukar jag iofs bara falla för babyfaces så hur ska det gå ihop? Oh well, no spress.
Gillar mitt hår iaf mmhm, det är nästan litee långt hihi. Imorgon blir det tvmys med JB. Ska satsa på att äta något riktigt gott tror jag med yum. ÅH träffade Jimman på bussen hem! DET va längesen, han äär ju så söt :) Den gossen har man minnen med.


Jackie

No comments: