Wednesday, September 23, 2009

..and I'm doin my own little thing!

Idag har jag varit på CIS mässa med pappaaa. Spanat lite på Instituto Marangoni, igen! Är ju ödet om jag hamnar där någon gång hoho. Alltid lika kul att höra representanterna när dom pratar i sina southern och cali dialekter haha.. Efter det fixade o trixade jag med den mystiska summan pengar som dykt upp till moi (nu ska vi inte skryta i detalj.. it doesn't look good! HOST HOST!) Men det löste sig but it aint over yet!

Vi fikade på torget med Alicia, sen vare snabbt hem och åka in till stan igen med evelina. Vi vågade oss inte in på Shock idag, men det lektes lite inne på Accessories, och det blir nog att jag inskaffar handskarna innan helgen! Så kanske mitt eiffeltorn halsband finns nästa gång med, eftersom det tydligen försvinner varannan gång jag går dit!! "Jaaah, men då är det nog bara omplacerat ska du se!" Sa den käcka killen i affären.. Mmmhm, I believe you when I see it mr!
Sist men inte minst dååå.. jag är nu kund på friskis i stan mahaha. Det dansades för fullt med Lotta och mer kommer det bli! Jag har redan träningsverk och det sticker lite i knäna.. men det ska nog gå bra. Sen skulle jag dock vilja ge lite mooves till instruktören, för hon körde TORRASTE steget till refrängen i Single Ladies!!!! VEM GÖR DET!!??!? Freakin not ok.
Imon blire häng med JB! Gossip Girl och LB for the win. Plus lite stan på morgonen, gash.. Massa vuxenpoäng på mig denna veckan. Ska tillomed lägga mig i tid, men ser att klockan redan är massor sååå tooo late.

Jackie

No comments: