Tuesday, September 8, 2009

Ihatethispartrighthere.


Gash, idag har gått lagom fort måste jag säga! Dock har jag inte fått mycket gjort alls om jag ska vara ärlig. Eller det jag har gjort har varit ganska viktigt iofs så.. Det blev ny tid på arbetsförmedlingen i Angered och jag fick iväg min ansökan till stylingen, hemifrån.

Nu har vi ätit goding mat som mamma fixade, och jag hjälpte tiiiill. Men jag mår lite illa, pga diverse saker. Bland annat så fyller jag år om 2 dagar! TORSDAG. Och det finns no plans what so ever? HUR tråkigt är inte det.. shit party poopers here we come. Dock blir det väll lite mer livat i helgen tror jag.. hoppas jag. Men eftersom att jag själv inte är så aktiv på planerings fronten förstår jag inte riktigt varför någon annan skulle vara det heller. Det blir iaf party med tjejerna på en eller en annan front :P Det ska man faktiskt aldrig klaga på :) Plus att crossen invaderar göteborg, och det.. ska man verkligen aldrig klaga på. Måste bara komma på vad jag ska ha på mig!? Blir nog till att låna Johannas stiliga väska iaf. Hon är lagom nöjd med sina nya grejer må jag säga mahah, precis som det ska vara! Rockin!

Jaja anywho. Tänkte platta mitt hår nu, ja hela håret, mitt i natten nästan. Det va himla längesen och jag vill se hur långt mitt hår har blivit :P Sen så spelar Nadal klockan 3 inatt och den matchen skaaa jaaaag seee. Så det så.

Ibland uppskattar jag verkligen när jag bara låter min mp3 gå och kommer till mappar som jag egentligen aldrig lyssnar på annars eftersom det bara brukar gå fram o tillbaka mellan...ah, ni vet vilka. Men nu är högtalarna i och det är mys på hög nivå.

Tack vare Roxanne så vet jag nu hur jag ska kolla när jag bokar Paris i vinter :) GASH dit vill jag exakt nu. Fööör mysigt om det är snö när jag är där. Då ska jag hitta en stilig pojk för dagen med, och få en tour genom staden :P lol. Annars räcker det gott med min underbara broor och hans vänner. Skumt det känns att säga VINTER. Månaderna kommer nog rusa förbi nu. Snart är det slask o blä ute :O Då drar vi chokeee?

Hittade lite superhärligt på Arlenis Sosa och Jourdan Dunn, random förut. Stilheterna själva. Hur snygga är inte dom OCH kläderna. Mmh styla sig exakt nu.

Té och soffan hela kvällen. Förmodligen inte den vid tvn heller, där min sjuka syster ligger o stor hostar. Sen uppskattar jag även om Evelina Andersson får komma hem från sjukan asap. Helst frisk v

Jackie

1 comment:

Johanna said...

Go an get the shooooooeeeees young lady! ASAP!!
helgen blir guld, väskan är din ;D
för ladidadi i got some new stuff maha LYCKA! <3