Thursday, September 24, 2009

NeverEverMind

Muuumms här är filmen jag o nani spanade på häromdagen! All time favo Sean O'Pry kör lite video diary. Det uppskattas aaalltid och kan oftast hittas på jdvision.blogspot.com. Så go there och spana in lite pretty faces.

Idag har jag, verkligen, träningsverk i heeela min kropp and it feels like heaven! Så det tackar vi för Johanna Bergström :D Mer träning blire for sure, under hela hösten. Sen har jag tjatat på mig själv hela morgonen att jag ska laga mat.. och nu börjar jag bli riktigt hungrig såå äre dags nu perhaps? Jag ska plugga lite också, eller researcha är väll mer rätt kanske, inför jobb för pappa and so on. Lite vuxenpoäng som ska samlas ihop!

MEN viktigast av allt idag ääär outfit jakten! Imorgon ska det firas för fullt, Jaz fyllde ju år och det är mat och fest ute som gäller! Men vad sjutton ska jag ha på mig? Ett par nya klackar hade ju suttit fint meeeen nej. Så jag får arbeta med det jag har i min egna garderob nu, och förbättra helt enkelt. Blire klänning kanske? Det va längesen. Shorts och kavaj, då ska det vara redigt stiligt upptill!! Min plattång glappar ju som en apa som sagt, så jag ska testa Kimbs gamla (skruttiga ehm) nu, vill förlänga håreet jue. Vill inte se tråkig o vanlig ut, det ska vara nytt :D Let's make som magic shall we.
....to much?

Lite bilder, lite tankar.
Legins är alltid skruttit att behöva lägga massa pengar på! MEN här är dom igen ju, ganskaa så heta. Så ett par sånna hade varit värt! Jag undrar hur man ska sitta ner bara? Tvek på att dom finns i sverige, och att jag skulle ha råd med dom ändå men.. they're haaawt.
Nästa investering måste bli en stilig väska! Jag har alltid irriterat mig på väskor utan band. Vem orkar det en hel dag eller kväll? Men nu är jag fullt på idén och jagar både ny handväska och partyyyväska. En mini till kvällen dock. Plus att den ska sticka ut lite! Fullt med nitar. It's all about the accessories.
De nya skorna från Burberry tycker jag är himla balla! Väldigt höst-i-Sverige anpassade om inte annat! Visst? Men dom är en miljon payraises away. Drömma går ju alltid :) Skorna längst ner är från Topshop, och är bara allmänt lökia.

..det blev nudlar, Dubai style, minus starkheten.
Jackie

No comments: