Monday, September 21, 2009

I close my ears when words come flying out..

..I've heard them all before.

Mums. Fisk kanske inte är min bästa vän i köket, men nu är jag proffs på att steka kött iaf! Guuud så gott, nu är jag mätt. Känner att timman inne i duschen inte va så smart INNAN jag dammsög och lagade mat dock, för nu luktar jag nog matos.. kanske luktar lika gott som maten smakade dock?

Alldeles snart när, mitt nagellack har torkat och evelina har sprungit klart och fröken själv är tillbaka, ska vi bege oss till JB och mysa framför tvn heela kvällen! Det blir Hollywood fruar och Ladder 49! Bered en väg för tårar.. Skratt & gråt kan jag tänka mig! Annars idag har jag bara varit hemma. Somnade sådär skumt med datorn igår igen så har varit lite borta hela dagen :S Läste på emsedge.blogg.se om möblering, så mina tankar åkte tillbaka till mitt egna rum som jag velat göra om länge nu! Det är ju inte såå stort så det finns inte så mkt man kan ändra tror jag.. men lite förändring på något sätt är alltid kul!
Sen har jag klurat lite fram o tillbaka det senaste på ljusa kavajer! Kanske inte heelt vita a la back in the what-the-hell-did-we-whear days? men mer mot krämiga benvita hållet typ :P Mamma har några stiliga i hennes garderob som jag snart ska vara modig nog att dra på mig! Det passar ju fint i höst när man har massa grått och mörkt på sig, så slipper man se heelt död ut i all black. Visst?


Nu är NY fashion week över iaf (måste sluta med mina förkortningar!) och alla after party bilder flyger omkring överallt :( me wanna go! Jag har sett mina favoriter Sean O'Pry, Noah Mills, Cole Mohr, Jourdan Dunn, Chanel Iman, Danny Swartz and so on.. men inget från lilla Ash Stymest, buhu.. han kanske e för smal haha. Oh well.. ska lägga upp favoritbilder från the fashion week wrap up sen!

Jackie

No comments: