Sunday, September 27, 2009

just like a dream.

Sitter i soffan hos V med henne och evelinaa. Det har bjudits på himlaa god mat och nu smaskar vi godis :P V har en ny jätte söt liten dator, som jag inte är så bra på att skriva på dock, och jag försöker att inte redan nu börja spara tusen bilder på den from all over the internet O:)

Helgen har varit sjukt rolig. Iaf fredag hehe, igår va ju mindre kul men härligt att ligga still i eves säng hela dagen! och skratta som dårar runt i gråbo först. Utgången i fredags var mer än lyckad. Först stannade vi snabbt hos Idas bror, sen matmat med tjejerna på Vasa Viktoria och avslut på Nivå (eller BK beror på hur man ser det..) Full fart hela kvällen så att sägaaa! Ska skrapa ihop lite bilder och lägga upp lite senare..

I veckan bliree plugg.. inför jobb :P om man kan säga så. Sen ska jag mini shoppa hit o dit, INTE så som jag planerat innan helgen ehm ehm.. men vill köpa en ny fin sak iaf, det får jag vääll? Sen måste det sparas för bättre tider. HUR stilig är inte denna västen, till exempel!? Gash, höst är mysigt.

Mer sen..
Jackie