Wednesday, September 2, 2009

You just might need dynamite..

Hmm.. helt plötsligt hade jag inte så mycket tid på mig nej. Vaknade fint till min mobil även om ljudet inte va på? och jag hade ju planerat in ett fint pilates pass kvällen innan, men nej, nu har det kommit annat i vägen!
Anywho.. Jag har nästan glömt av TeenVogue! För det första är jag arg för att jag inte köpte förra månadens Vogue, för tydligen är ju Nadal med! (som spelar i US Open nuu vihoo!) och för det andra så är Taylor Lautner på framsidan (och med där inne då) i månadens T V. Sååå IDA köp den!! ;D Han är himla söt den lille pojken.
Jonas Brothers video för Keep it real kommer ut snaart! Festligt val tycker jag.. Here's from Twitter: Check out our NEW VIDEO for "KEEP IT REAL" Premieres on Disney Channel at 8:55pm on Sunday, 9/6. Det längtar JAG till ja..

Uh, jag ska på möte i Lerum nu. Och jag är aldrig bra på möten.. jag liksom, somnar? Får man lyssna på musik? Hoppas jag själv inte måste prata bara åh. Eller ta med mig något!! Gash..

Jackie

1 comment:

Ida C Gustafsson said...

guuud den ska jag verkligen köpa isåfall! men det är inte försent va?? haha :D måste till en pressbyrån! eller finns det nån mer stans :D lol jag och tidningar alltså.. :D:D:D

du fyller snaaart år.. hur känns det... (L)