Friday, April 16, 2010

"When you call my name, it's like a little prayer"

OK, nu ska jag rabbla på här innan jag glömmer. Blev ingen box idag men det gör inget. Mer underhållning för de andra som får lyssna när jag sjunger för mig själv. Jag har hittat allas solon i Glee - Like a prayer, förutom Quinn! Det tog eeeen lång stund innan jag fattade vem operasångaren var hahahah och undrade varför inte Puck sjöng, men sen hörde jag honom och han är favoriten bland killarna for sure. Nu får ni lyssna, I can't bare it anymore!!(hör ni vem som är vem?) Älskar när Lea Michelle drar igång refrängen mmh!



Zac Efron skall spela JW i USA versionen av Snabba Cash, läste jag i Metro idag. Har hört det innan men nu äre bekräftat..litar inte helt på Metro för dom gav Twilight en 2a och Clash of the Titans en 1a...... JAG HAR INTE SETT SNABBA CASH ÄN, det är ju ej ok.

Såg däremot The last song inatt! Eh...jag fattar att dom blev så kära under den inspelningen haha? Liam Hemsworth är hur söt som helst, och typ duktigare skådis än Miley Cyrus. Den ser vi snart igen! Sommarsommarbeachbeachhawthawt.

Nästa avsnitt av Living the Dream handlar om gossarnas låtar och vad dom handlar om (Nick Jonas on Before the storm!!). Ååh, längta..såg en preview men hittar ingen bra att visa er häär så. Lär ju lägga upp hela avsnittet efteråt ändå :)

Nu tänkte jag lära mig en new sooong on el piano!

Jackie

No comments: