Tuesday, April 13, 2010

"You know that I'll always be in love with you.
Right 'til the end."


Sooool. Allt blir verkligen superduper när det är soligt ute hahaha. Ännu bättre när det börjar bli varmare. Åh, det skönaste som finns är ju när man märker att det blir varmare och varmare längre in på kvällen! SKYNDA DIT TACK.

JASMIN får skäll, inget fika idag inte. Du hamnar nu längst ner på väntelistan igen (hahah kiddin'). Jag begav mig till gymmet och hängde med Kim som såg så ensam ut ;P Ska försöka vakna i tid till något av hans pass inom en snar framtid, 11.30. Behöver ta mig upp tidigare så det passar ju perfekt?

(Hahaha, JB Skit går inte att ta bort, men det är på engelska gott folk! As in..not crap? ok!)


Träffade Catte på bussen till stan med. Vi pratade om att det börjar bli varmare. Hon sa att man inte får hoppa till sommar på en gång, det är skönt med vår också. Och jag håller med! Jag gick i någon konstig blandning av sommar/höst kläder idag haha. Legins, kavaj med uppdragna armar och min tjocka halsduk. Så man är inte täckt i kläder längre men man behöver inte frysa heller! Lovesit. Snart åker nog strumporna ur skorna med (ballerina).

Vet ni vad jag insåg mer idag? ..och för varje annan dag. PARIS ligger fortfarande högst högst upp på min lista!! One two three let's GO!

Jackie

No comments: