Sunday, December 6, 2009

..there's gonna be one less lonely girl.

Jul på Liseberg är bra skit!! GALNA köer överallt men har man sina skills och kör som...johanna så går det ibland lite fortare att komma föri&fram :) Så mysigt mysigt vare ikväll med JB lill Bergström och Grönberg! Bilder får ni en annan dag för det var mångaa, och dom ska meckas med litee tänkte jag! Stiliga är dom dock, såklart!

VÄRST under aftonen var nog jag i alla fall hahaha. Som ett litet barn :) Det började med att vi köpte varm choklad, med lite grädde på t.om! USCH, onödigt, om jag inte gillat det innan så ska jag INTE börja äta det nu bleeh. Då köper JB även den största bullen eveeer! En sån man bjuder på under kalas typ hahaha.. den försvann rätt fort! Sen köpte jag glögg och pepparkaka. Efter det åt jag en hel sockervadd och delade en stor cola light med JB igen. Gash.. sprang ju runt och hypade som jag vet inte vad. Sist men inte minst stod jag i kö fooorever inne i godis affären och köpte en polka godis som jag åt upp på en gång och 5 klubbor jag har med mig hem! Dom tänkte jag ha ett tag faktiskt... olika festliga smaker för olika humör :) Men jag tror the sugar rush kom lite sent, och den slog JB istället för oss andra!? Hahhahaha.. sooom vi flickor hypade efter vi lämnat Grönberg och beställde pizza (vi åt även chips senare på kvällen..) Pizzamannen tyckte nog vi var jobbiga och när vi hämtade pizzan körde han iväg oss "AAH VARSEGOD 2kr tillbaka tack tack hej hej!!" Vi bara skrattade och flummade vidare.

Tomorrooow fyller Ingela år! Det blir party och modevisning :D Kanske även hittar något festligt i butiken? ...vet inte om det finns så mycket fashion forward grejer folk lämnat efter sig i gråbo meen, never say never :P Alicia har även uppvisning! Julavslutning, mysigt mysigt det gillar vi! Jag ska heja som bara den när hon glider omkring med sin stora hjälm hahaha v.

NU dåra.. kommer jag somna snart. Blir trött av tanken på att jag ska upp snart igen, bleeh. JB har för övrigt en Edward Cullen volvo hemma över helgen! DET NI! Den har vi lökat omkring i idag! OCH Elin Kling and company gick förbi oss i bilkön vid Liseberg. Det ni! Festligt, live! :P Oh well..


Jackie

1 comment:

J freakiin B said...

ÅH liseberg we love!
ÄVEN våran flummiga afton woopwoop <3