Saturday, December 5, 2009

Video killed the radio star.

Haha, I know it! Innan det ens har hänt? Fast egentligen händer det just nu, as I'm writing this. JAG KOMMER FÅ BRÅTTOM exakt snart!! Så ska babbla snabbt nu.
Radtrip Borås var huur mysigt som helst! Ben & Jerrys Chocolate double fudge, eller vad den MUMSIGASTE glassen ever heter, under hela matchen. Killarna skrattade åt oss efteråt precis som jag gissat att de skulle haha.. Vi maxade såklart tidningar! THANK YOU V, så himla stiliga magz hade hon köpt! Bussen hem var varm som en bastu och fylleungarna där bak hjälpte inte till!! Men det var värt för killarna är så snällaaa och loligaa att träffa whenever man kan :) To the Ping nästa?

Nu alldeles snart dåraa är det Jul på Liseberg som gäller! DET SKA BLI SÅ MYSIGT! JB och henns sis värmer upp i bilen påväg till stan haha, rediga tjejer är vi! Ikväll efter det blire mys mys for sure! Ska upp tidigt och fira Ingela hela dagen så! Det blir festligt med :)

Anywho, har hittat världens bästa intervjuer (några av dem här nere). Äkta äkta! Vet ni? Äkta är good stuff. Då ser man saker i clear vision, och det underlättar ju ett o annat. ILOVEACTING. PLUS att det första klipper här med Obama... jag vet inte vad, han ÄR ju bara bäst! He says it all!

Justin Bieber är så söt. Och duktig! Hoppas han hänger kvar ett tag :) Vi har hejjat på honom sen hans första youtube inlägg! Snodde videon från nattas blogg precis hihi.

Jackie

No comments: