Tuesday, January 19, 2010

Uppskattar INTE petiga gubbar i lokaltrafiken!




Vet inte om jag lagt upp denna tidigare? Hahah.. lika söt för det, och han blir ju bara bättre o bättre on stage så :) Det är väll bara jag som kollar ändå..

Idag har jag sprungit omkring hela dagen känns det som. Men nu har jag landat hemma sedan en tid tillbaka och väntar på att kvällens PH ska gåå på tv så vi andra kan kolla på internet! Mahahah. Hörde vem som åkte ut igår, Catja, och Kimb tyckte tydligen inte om henne? Hon hejjar enbart på Cimon. Det går ju inte riktigt ihop dock eftersom att dom två var jätte bra vänner där inne? HA! Där hade hon inget svar på tal nej. För övrigt då så har jag varit ganska irriterad idag hahaha. STÖRT MIG rättare sagt! Det finns en i våran grupp på morgonen som aldrig ställer ifrån sig sinne kaffemugg, alltså aaaldrig! SLÄPP DEN ditt....oså sitter han o viftar med den och har den halft uppe i luften typ. Och på vagnen till hjällbo gick det på en förvirrad GUBBE som petade på min väska och tänkte flytta den själv. Excuuuuuse!? LÅT BLI DEN DITT!!! ville jag skrika. Men hur hade det sett ut liksom? OCH på bussen hem var det överfullt och gubben som stod bakom mig försökte antingen få lite (olaglig) närhet eller putta ner mig för trapporna? Jag försökte peta bort honom med min armbåge men ville inte ge honom the satisfaction, alls.

Anywho. Lyssnar även på John Mayer i köket och blir på maxat myshumör.. någon som är sugen? Inte du..helst inte duu.. kanske du? eller hmm, DU! Perfekt.

Jackie

1 comment:

Ida C Gustafsson said...

nnaa låter som en sisådär dag med massa puckogubbar! :) hoppas den ändå var OK! och avslutar du med John Mayer så misstänker jag det, LOVE!