Monday, May 31, 2010


"Fight till forever, never say never"

Hur duktig är Justin Bieber? I must say! Hans überbebisröst är påväg bort och jag veet att det bara kommer låta bättre ju äldre han blir! Och snygg blir han nog med mmh, hahah. O:) Och Jaden Smith är ju det sötaste som finns hahaha, hur gammal är han ens? 1meter lång i alla fall, med en mycket cool daddy!



Tror min nackspärr eller vad det nu är håller på att försvinna..trodde jag skulle få gå runt med en såndär grej runt halsen hahaha, usch. Har gjort ont som attan, men har hållt mig skapligt lugn under kvällen. Har lite ångestpanik som vanligt hit o dit, får konfrontationsångest blandat med..kaos? Och gör allting till hundra gånger värre in my head såklart. Funderar på att somna nu så jag kanske får drömma om Nick J igen. Mmh det hade varit heaven.

Imorgon kommer Johanna B och hämtar upp mig, så är det dags för Karros student! WOHO hur kul!? Bara glada miner och lyckoskrik hela dagen. Love it. En förberedelse för stora dagen på fredag!

Dags att bege sig snart eller? Har mailat CIStjejen och känner hur det kliar i fingrarna. Coast-to-coast NU någon? Känner att jag för övrigt börjar bli sugeeen på det dära körkortet jag borde tagit för några årsen:P

Jackie

No comments: