Saturday, May 22, 2010


"Picture perfect memories
scattered all across the floor"


Jag har tydligen bränt mig idag, hahah. Johanna B uppskattar min solupptagningsförmåga mmhm! Det sticks lite här o var, så det blir nog en svennebränna på näsan ikväll ja.

Killar.. inte för att vara den som är den..men det är faktiskt inte såå svårt! Jag och Johanna B har diskuterat detta en hel det senaste, tack vare både det ena och det andra. Men asså, hint hint hit och dit, men ni verkar inte koppla hela vägen? Jag är inte arg eller upprörd men, jag fattar inte riktigt grejen hahaha.

Personligen har jag några favoriter (såklart) som är allmänt perfect. Så, gossar all over, var inte rädda för att stila till det på en allmän vardag okeeej, lovar att det inte är obekvämt om ni hittar rätt plagg. Jag kan hjälpa er om ni vill, shoppa åt andra är kul som bara den!

Nu mina kära missar ni för övrigt en goding middag igeeen, när jag står i köket och allt. Kyckling och klyftpotatis. Kryddade lite impulsivt denna gången med haha. Klockan är kväll och solen lyser på! LOVEIT. Sitter i köket och drömmer mig bort till Lady Antebellum, bland annat.



Jackie

3 comments:

Ida C Gustafsson said...

God damn it så smaaal du har blivit J!! Strålande och fin och brun och SMAL som jag tidigare nämnde :D:D:D me like!! me wish!!

Ida C Gustafsson said...

God damn it så smaaal du har blivit J!! Strålande och fin och brun och SMAL som jag tidigare nämnde :D:D:D me like!! me wish!!

Jackie said...

Hahahah, tack! Bra att du tycker det, eller vad man nu säger :S:D så vet jag att det syns iaf, eftersom jag inte helt ser det! Men skönt, bara att fortsätta träna då :P och SOLA, mmh love it! färg!!